Sielu?

Runoilija Sanherib

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2013
Viimeksi paikalla: 24.6.2022 21:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Todellinen oppiminen alkaa,
kun kilpailun henki väistyy.
J. Khrishnamurti
 
 
Kauneutta
voi ostaa.
Rakkautta
voi ostaa.
Sielua
ei.

Mutta mikä on sielu?

Mitä sielu tekee?

Ketä sielu palvelee?

Ystäviä voi ostaa.
Neuvoja voi ostaa.

Tulevaisuutta
ei voi ostaa.

Uskonko kohtaloon?
Mikä on kohtalo?
Mille alamainen
on kohtalo?

Pyörin sängyssä.
Rukoilen unta.
Kun nukahdan,
näen painajaisen.

Paha.
Painajainen.
Paha,
pelottava,
unikuva.

Herään turvallisesti kotona.
Huokaisen helpotuksesta.
Olen turvassa.

Mutta unikuva jää.
Unen tunnemaailma
kestää hetken.

Onko uni enne?
Onko unen kuvaama maailma
kohtaloni?
Sielu värisee pelosta.
Mieli tavoittelee tuttua rukousta.

Avaan Raamatun.
Annan sen puhua.
"Älä pelkää."
ja sitten:
"Pelätkää minua."

Ihmistä ei tule kumartaa.
Ei tule polvistua.
Ei tule palvoa.
Ei tule jumaloida
ihmisen poikaa.

Mitä voi ihminen minulle,
jos sieluni on tallella?
Mitä voi liha,
jos sielu on elävä?

Onko se enkeli?
Onko se suojelusenkeli?
Sielu?

Onko se,
voimallisin osa minua?

Voimallisin osatekijä,
tässä palapelissä?

Paniikkikohtaus helpottaa.
Neuroottisuus paranee.
Olen jo kotona.

Sieluni on ankkuroitu
tuonpuolleeseen.
Sielu on kohtalossa kiinni.
Sielu ohjaa kohti vapautta.

Rakkautta voi ostaa.
Turvallisuutta voi ostaa.
Ystäviä voi ostaa.
Lempeä voi ostaa.

Sielua ei voi.

"Astukaa voittoon."

Sielu laulaa kuin satakieli.
Sielu karjuu kuin ukkonen.

"Elossa. Elossa. Elossa."

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa runotaituruutta parhaimmillaan. Sielu todella on maksuton <3 
 

Käyttäjän kaikki runot