Jos vain hetkisen, kauniin jakaisit kanssani. Oltaisiin hiljaa toisiamme katsellen. Kultainen lanka käsissämme. Varoen sotkeutumasta arasti rakkaudenlankaan.
Toiveita vain mustan sydämen. Tuskien huuhtoma sielu yksinäisyyttään huutelee.
Sotkuun se lanka vain menisi ja mustaksi värjäytyisi!
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sympaattista ilmaisua, joka saapuu,
tuntuu, jos rauhatonta, tässä aavaa,
seesteistä poljentaa.
Vahvaa, eheää sielun tulkintaa
tekstiksi.
Tumma lukukokemus, jossa pinnalle ei
suollu erityistä, kokonaisuus väreilee.
Hieno, tuore Runo.