Elämä on matka, kulje se katumatta.
Matkalle mahtuu paljon pahaa ja hyvää, keskity hengittään syvään.
Nauti hyvistä hetkistä, joskus on taas hetkistä.
Revi itsesi ylös suosta, et sä oikeesti haluu kuolla.
Matka on pitkä mut mä kuljen sen, haluan nähdä mitä löytyy takaa kulissien
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi