yön tunteina, mietin onko mulla tunteita.
tunnen hyvää ja pahaa, mutta muuten tunteet prakaa.
Ennen tunsin rakkautta, pelkoa ja surua, nyt kaikki on vähän sumua.
Millä saisi kaikki tunteet normaaleiksi, tunnen itseni robotiksi.
Elämä olisi parempi jos tunne elämä olisi avarampi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi