Nimetön

Runoilija Liselle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän kommenteista.
 

Mitä minä täällä teen?

Tässä ajassa
ja paikassa.

Nyt. Huomenna. Eilen.

Päästäkää minut pois täältä!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Emmekä päästä!

 

Käyttäjän kaikki runot