Ero

Runoilija Liselle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän kommenteista.
 

Sinä kiroat ja riehut
heittelet tavaroita ja paiskot ovia
kerrot vihaavasi minua
enkä minä saa siepatuksi puheenvuoroa:
Anteeksi.

Sinä ajat lohduttajat pois
sanot pärjääväsi ilman heitä
ilman maailmaa
ilman minua
etkä suostu kuuntelemaan selityksiäni:
Anteeksi.

Sinä kasaat kaikki tavarani ulko-ovelle
vaihdat lukot
poistat numeroni puhelimesi muistista
eikä kukaan suostu välittämään viestiäni sinulle:
Anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot