Puhalluselvytyksellä yritän saada muistoihini eloa
keuhkoni halkeavat tahdosta elää menneisyyttä
edes hetken
kuitenkin
puhallus puhallukselta kuulen paremmin
sydämen sykkeen
uusissa muistoissa
enkä tiedä rakastitko minua koskaan
Selite:
Säästän viimeisen henkäyksen huomiselle
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hauraan kaunis runo. *~
"enkä tiedä rakastitko minua koskaan"
Miksei tuohon voi saada vastausta, tai sitkun saa niin epäilee rehellisyyttä... Mutta juu, tykkään runostasi.