Tuuli kuiskii pellavaisia säveliä iholleni
toivottaessani onnea täydestä sydämestäni
en voi olla huomaamatta
pellava onkin pumpulia
pehmeää ja niin suloista, että
minun täytyy kääntää katseeni pois
enhän halua itkeä sinun juhlissasi
onnea ja ikävää,
enimmäkseen rakkautta.
Selite:
Tärkeämpi kuin luulinkaan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suloinen runo<3