Absoluuttisen pakotettua summittaista sanahelinää

Runoilija Mehiläiskiisseli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2009
Viimeksi paikalla: 17.7.2023 11:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.9.1985

Käytän mausteita sopivasti, en liikaa.

Nyt jopa 50% pörröisempi ja yhtä makea kuin ennenkin.
 
Minun egoni on kuin villihanhen sulkapeite kynittynä
maallisuus erotettuna jumalallisuudesta
kuin majesteettinen kuutamo nousemassa kylmästä suosta
Haarukalla amputoitu raaja

Kalmajalat kolmen päivän kävelylenkin jälkeen
murskaan torakoita hilloa varten
liikennevalon pitäessä yllä pysähdyneisyyden olotilaa kerosiinipalossa

Yhteiskunnan kattovaikutus hajalle piestyssä mielessä
revitty sielu hammasrattaiden välissä
puolustuslinjan salaovi

Gulak

Savuava nuotio rannalla
makkaratikusta roikkuvaa kuollutta selkänahkaa
hikipisaroina kuumeisella otsalla

Kiehuva hiilidioksidipalo eteerisellä eetterihuurun astraalipöytäliinan savupekonipasteijan tarjoilukulhoa alustavan lautasen särökulman vieressä

Lintushakkilaudalla istuen
luovutan tuskallisesti paketillisen lapsuuteni traumoja kasvottomalle ruttotohtorille

Peläten paljastumista
kuin linnupesä 
munasilla










 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti kerrottu, viimeiset kolme riviä laittaa miettimään <3 
Jäin kuljeskelemaan mielikuvaviljelmääsi pitkäksi aikaa ja vaikka kuljin samoja reittejä, löysin niistä joka kerta uusia, puhuttelevia maisemia.
 

Käyttäjän kaikki runot