Elämä tekee kipeää

Runoilija Dylanisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runoilijatar
 

On iholla ihmisen arvet
jotka kertovat tarinan menneiden
ei niiden varjoon voi tarinaa kuljettaa
mutta niiden mukaan sen saa alkamaan¨
uudelleen kaikki, syntymästä kuolemaan
ja siihen aikaan saakka, jolloin
ei tiedetty mitään tästä pahasta
onko oikein rikkoa palanen
huonosta omasta tunnosta?

Elämä tekee ajottain kipeää
ei riitä suru, ei riitä kyyneleet
käpertyneenä sängylle, peitto heitettynä pään yli
korville soi pettyneen askeleet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot