Virheistäni kaunis

Runoilija Joelartturi

Olen heitteille jätetty
luonnon armoille hylätty
ei kenellekään kelvannut
taideteos
 
valumassa arkea pitkin
kuin kasvoton
Helsingin aamuruuhkassa
 
odotan sinun kääntyvän
minua vastaan 
 
haluan löytää kasvoni
ja tulla löydetyksi 
epätäydellisenä 
virheineni kauniina 
 
olla pelkäämättä yötä
tuhlaamatta yhtäkään

tai edes vähää enempää
niistä joita minulla on käytettäväksi
jollekin toiselle
jossakin toisaalla

virheistäni kauniina
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oivaltava, syvällinen runo.
Virheet kuuluvat jokaisen elämään.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot