Äiti älä huoli

Runoilija Joelartturi

Olen unohtanut äänesi
eikä ole vielä edes kesä

mutta voin yhä tuntea
lämpösi sisälläni jossain

ja hiljalleen opin
surua

mutta älä huoli äiti
kesä tulee kyllä pian
ja me kuljemme yhä kahdestaan
vaikka haaveilemme kyllä

eikä mene aikaakaan
kunnes me kohdataan

mutta hetken vielä olen täällä
ja rakastan
sillä nyt vasta todella ymmärrän

mitä on rakkaus
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauden tarkoitus on hyvä ymmärtää joskus. 
❤️

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot