Kuinka kerran kävit unessani

Runoilija Joelartturi

Painan poskeni paperiin
sen pintaan

tunnen
aaveideni absorboituvan

sen huokoisuus
saa minut muistamaan
kadonneet kasvosi

kuinka kävit unessani kerran ja
kehotit seuraamaan unelmia

sen voimalla jaksan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Unelmiaan on tärkeä seurata. 
Kaunis runo. 
Upeaa, unessakin voi kokea jotakin hyvin tärkeää.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot