Kunnes ne palaavat

Runoilija Joelartturi

Terotan kynäni
käydäkseni taisteluun 
jälleen päähäni päässeitä 
vihollisen soluttautujia
 
katselen kuinka sana sanalta
ne tippuvat muureilta
tänään saan kai vielä 
pitää pääni
 
kunnes ne palaavat
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti kaikki on vielä joskus hyvin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot