Marionetiksi keksityille tunteille

Runoilija Joelartturi

Teen itsestäni ruumiin
marionetin keksityille tunteille

ajatusten pallopelissä
olen saatanan huono häviäjä

ja on ihan sama kuka voittaa
itse kaivan itseäni hautaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti ei nyt ihan kuitenkaan niin.
Vain päänsisäisesti 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot