Tietäjän kissa nukkuu violetissa batiikkipallossa
se astuu sieltä ulos vain syömään, paskomaan ja parantamaan
Orvokinvärisiä lasinpalasia on ripoteltu lattialle, mutta onneksi on metalliset astinlaatat, niin ei tule pipejä.
Huhtikuinen sade suojaa höttönä tietäjän kaulaa
hän ei ole seinäruusu, vaikka harrastaakin helmikirjontaa, hän kerää juhlilla rahaa hyväntekeväisyyteen ja saavuttaa siten erinomaisesti autuuden
hän verhoutuu kolmenkymmenen värin pehmeyteen, hänen sydämensä on kaneliomena!
Selite:
Haastoin itseni kirjoittamaan itselleni vieraalla tyylillä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi