Voisin kuunnella sinua
pimeydessä tunteja
rouheaa ääntäsi
katsella kaunista niskaasi
on hienoa tuntea
naurusi rintalastalla
silmäni luon
hartialinjaasi
niiden välihin
ihon nukkaan, lapakuoppaan, hautaan kasvoni
uskallanko huokaista
ennen tipahdusta nuolaista?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi