Katselen sua läheltä
kaihda en myöntää vilkaisuja
jotka eivät ole kovin sallittuja
mutta kun et kielläkään,
en voi muuta kuin miettiä:
Ihosi on hento niin
taipuuko se huokauksiin?
Saisiko sitä joskus hivellä,
sinua pitää hyvänä?
Rakastaa kuin vertaistaan,
kun parempaa ei pysty antamaan
vaikka lähempi oot tuulen henkäystä
kuin minua, niin raihnaista
vielä nojaatko sä kohti mua,
vielä ojennatko käden?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hieno runonen :)