En voi estää itseäni hajoamasta pieniksi palasiksi sinun eteesi kun pois lähdet ja selkäsi käännät.
Tuskin voin pitää katsettani sinuun kun mieleni murenee pieneksi palasiksi.
En tiedä miksi sinuun aina rakastun ja itseni hajotan jälkeesi.
Yritän hengittää ilman sinua mutta se tuottaa tuskaa...
Ja kuinka yritä selvitä ilman sinua niin silti ,ajaudun luoksesi ja tuskan syliin...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi