Mutta...

Runoilija mustakuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

(,^^) <3 (^^,)
 

Olen nähnyt jäätyvän maan ja hanget niin kimaltavat...
Mutta minulta on vielä näkemättä se rakkaus...
Minä tunsin kesällä tuulen henkäyksen ihollani ja hiekkasen asfaltin kutittelun jaloissani...
Mutta minulta on vielä tuntematta rakkaus...
Olen kuullut linnun laulavan...
Mutta minulta on vielä kuulematta rakkaus...
Rakkaus se pitää joskus KOKEA!!!

Selite: 
joku ihmeellinen kyhäelmä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljon olet vielä kokematta, etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan.
Ja linnut laulaa. Kiitos runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot