ruma

Runoilija Caralenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?

---

Kommentoijille tulen vastavierailulle.
 

ajassa oli aukko,
kun sinä tuijotit vain minua

ylimääräinen ihosi levitti vihaa sanojen muodossa,
omaa peiteltyä katettuasi ja yksinäisen katkeruuttasi,
pelkkää inhoa, vai
silkkaa sinulle tärkeäen puolesta pelkoa ja paniikkia?
sitä en koskaan saa tietää

silloin syyttävä sormesi lävisti sen lattian jolle minut pakotit
halusin hyökätä

kertoa jo etukäteen kuinka revit irti itsetuntoni

mutta voittajapersoonan asemassa
saat kaikkien suojeluksen jatkossakin

minä katkon kylkiluitani ensi viikolla

Selite: 
jatkossa vältän jalkojasi
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot