jos ostaisin sinun kanssasi yhteisen talon
talo voisi olla meren rannassa, pohjassa tai keskellä
sillä emme päästäisi toisiamme ulos,
vaan tekisimme reikiä kattoon
tupakansavu taivaalla kertoisi olemassaolostamme delfiineille
soittaisimme tuttua levyä
valvoisimme talvikaamoksenkin yli
kokisimme aivan kaiken
toistemme silmien kautta
Selite:
a seven nation army couldn't hold me back
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi