aurinko katsoi minua sinun lävitsesi eräänä nopeasti unohdettavana päivänä
se tuli kohti syyttävän neutraalisti ja totesi
mihinkään et ole muuttunut
otin sen kohteliaisuutena
paljastin kynteni sinulle
lakkasimme ne yhdessä
ihastuimme heti ensimmäiseen sävyyn
Selite:
otan ensimmäisen junan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi