Älä,
älä päästä minua lähellesi
Ehkä haluaisit
elämääsi minun kaltaiseni
Mutta älä usko
mitä silmäsi väittävät
Olet jotain aivan liian hyvää
että minä
olisin lähelläsi
pilaamassa hyvän elämän
joten
älä päästä lähellesi
minulla ei ole mitään
mitä antaa sinulle
muuta kuin pyyteetön rakkauteni
joka ajaa minut seinähulluksi
seinäruusuksi mielesi huoneisiin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi