Minulla on ikävä
IKÄVÄ
niin kovasti kaipaan sinua
lämpöäsi, hellää ja hiljaista ääntäsi
Vain hetki sitten vielä
olimme onnellisina yhdessä
Minulla on niin kauhea ikävä
pehmeytesi ja järkevyytesi
Eroikävä kuristaa sieluani
haluan luoksesi
tai sinut takaisin luokseni
Selite:
Autolleni, tule korjattuna takaisin<3
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi