Silmässä näen silmän.
se lammen pinnalta loistaa.
tänään saanut kuiskausta en korvaani,
tuska siinä on,
minkä juuri menetin.
En valoa näe,
sen lammen pinnan vain.
sinä siellä alla jossain,
unohtuneena syvyyksiin.
Annatko tänään anteeksi,
jotta huomenna saan osuman toisenkin?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi