keltaista
täynnä kehäkukkia
oranssia
hiekantuoksua varpaissa
kukkaseppeitä pellavaisissa
~~ja taivaalla aina lammaspilvet, pumpuloiden tanssi
ja vain sellainen oli oikea sininen
kaiken kauniin nähneet
taivassilmiksi heijastuneet~~~
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihana, kaunis, kesäinen runo