Kesäyön ihme meissä
Jokainen piirto
Jokainen sana
~ja timotein heinät aaltoili jossain
yökehrääjän laulaessa
kosketuksen ihme, elämän väre
pehmeiden pumpulien tanssi
yötaivaalla
~ ja minä tein syliisi ikuista matkaan ~
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana runo.
Hienosti kerrottu hyvä runo
Aww. Hieno!
Kaunis, hieno runo.
Kaunis, ihana.