Puhdas pöytä

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1180
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 30.5.2024 19:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Omia juttuja, ihan omia.
Jos vähän värisen, ihan vain.
Ei hillittävissä järjen äänellä.
Vaikea uskoa, mutta ovi avautuu.
Olinhan jo oppinut sen, 
mikään ei ole niin varmaa
kuin epävarma.
 
Se on puhdas pöytä,
kestää vain hetken
haravoida ajatukset.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatuksia on hyvä haravoida, niin kuin oikeastikin siivoaminen.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot