Yritän muistaa sanoa, että näin, miten kovasti yritit. Etten sanoisi: Toope, kun et edes yrittänyt!oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.8.2021 23:48 miesvaalea eiiiiiiiii voi että mä tykkäääään susta tää on ihan hulvaton Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
voi että mä tykkäääään susta
tää on ihan hulvaton
Sivut