Ehkä minä vaan luulen,
mutta siellä sivulla 28,
ei vaan odotas,
sivulla 27,
mainitaan juurikin tästä,
että voi kuipelo,
kun minulla on paska kasvomuisti.
Ihan vaan olen oma itseni,
mutta kukas sinä olet?
mutta siellä sivulla 28,
ei vaan odotas,
sivulla 27,
mainitaan juurikin tästä,
että voi kuipelo,
kun minulla on paska kasvomuisti.
Ihan vaan olen oma itseni,
mutta kukas sinä olet?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
voi että kun tuo mieleen yhden jutun
olet taitava mielen sopukoiden pistelijä
oikea velho
kirsikka puussa
viininpunaisessa mekossa
Sivut