Koepalan antaminen on kuin Tallinnan risteily: Ihminen pelkää kuollakseen, vaikka siihen ei ole aihetta.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 7.6.2023 13:27 Star Erittäin hyvin verrattu, vaikka ei risteilyllä kannattaisi pelätä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut