Oletko sinäkin jostakin kotoisin.
Ovatko ne villakoiria.
Kuka ohjaa.
Ovatko ne villakoiria.
Kuka ohjaa.
Pari juttua hämää,
jos ihan rehellinen olen.
Minuun on asennettu
jos ihan rehellinen olen.
Minuun on asennettu
maailmanlopun meininki -
se on vain ajan kysymys.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut