Levyt ja kävyt

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1172
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Käpyni ja piirustuslevyt
hamahelmineen.
Unessa juoksen 
ympäriinsä
tuli hännän alla.

Pitää äkkiä keksiä
superidea,
pitäisi olla yhtäaikaa
toisaalla.

Yritän kysyä viilipytyltä,
jota ei saa häiritä.

Se katsoo pitkään ja
arvioivasti menoani.

Selviän välivaiheeseen
jotenkin, nipin napin.

Kaikki tallessa, kaikki turvassa,
vähän levällään ehkä,
mutta yksikään ei ole tippunut.

Kerään käpyni,
viilipytty ilmestyy
ivaamaan:

"Sinullahan
oli jo idea",
se irvii.

"En tiedä,
oliko kummoinen,
mutta idea kuitenkin."
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pääasia on se, että jotakin liikkuu päässä kuitenkin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot