Varoitan, tästä puheesta voi tulla pitkä,
aurinko sanoo ja kertoo samaan hengenvetoon
valvoneensa koko yön.
"Valitsin joitakin säkeitä,
siis ehkä joitakin kymmeniätuhansia,
ainakin."
"Lainaan heti alkuun
vanhoja kiinalaisia sananlaskuja."
Aurinko asettelee silmälasit,
rykäisee ja aloittaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut