Kevät on parasta aikaa.
Kaikki on uutta, maailma
mahdollisuuksia täynnä.
Kaikki on edessäpäin
varovaisena avautuen
tai täydellisesti
ryöpyten yli äyräidensä.
Kevät on jälleennäkemisen
riemua.
Kevät on röpelöt ja kurttanat,
kevät on nuput ja nurkkalaudat,
kevät on kepeä askel.
Keväästä puuttuu kesäinen kiire
saattaa asioita valmiiksi,
keväästä uupuu
luopumisen haikeus.
Kevät vaan menee ja tekee,
tietää aina, mitä tahtoo.
Mutta onhan niinkin, että
kevät kiirehtii ohi,
jos itse on liian
kiireinen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut