Ääripäissä

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1176
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 19.5.2024 7:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Voisin olla kuin varjoltansa 
karannut villi apinamies,
punaisen hehku kaukana
ääriviivoista.

Voisin olla kuin Helene Schjerfbeckin
omakuva, kalpea, eleetön,
hauras ja varovainen,
silmät tuskin liikkuvat.

Voisin olla ääripäät,
mutta tahtoisin hengittää ja
antaa hengittää.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hengittäminen on tärkeimpiä asioita, mitä voi olla.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot