taivas niin kirkas, etteivät
puoliympyrät sulkeudu,
polkuja ympärillä, kanervan oksia
onervakin ehkä, jossain
kaikessa on jotain, jotain ehkä selvää, kirkasta
mutta,
se pakenee kuin pilvimuodostelmat tai uni,
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi