Menneisyys
Leikki, peli
mielikuvitus
viattomuus.
Sano, että muistat minut.
Nykyisyys
Katse
loputon hiljaisuus
vaikka sieluni huutaa:
”Katso taaksesi!
Huuda perääni!
Kaipaa minua!
Sano, että muistat minut!”
Tulevaisuus
Katso minuun
anna minun ymmärtää
kerro, kuiskaile
enhän kuvittele
odotin ja odotan.
Sano, ettet tule unohtamaan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kuin omasta elämästäni! ei lisättävää, upea :)
Me tarvitsemme nyt, rakkautta oikeita sanoja ja ymmärystä, ollaksemme unohtamatta mitä merkitsee olla rakastettu. Hienolla tavalla runo puhuttelee
Kaipaava, herkkä, hyvä runo