Siinä vaiheessa kun konttaat pöydän alla
eikä se ole viinipullo, jota puristat henkesi kaupalla.
Tiskirätti
Siinä vaiheessa kun avaat vaatekaappisi
Etkä etsikään sitä kaikkein tyrkyintä mekkoasi.
Verkkarit
Siinä vaiheessa kun hiuksesi ovat tahmeat
eikä se ole hiuslakkaa, jota yrität pestä pois
puuroa
Siinä vaiheessa kun olet valvonut kellon ympäri
etkä todellakaan ole juhlinut pilkkuun saakka.
Koliikki
Viimeistään siinä vaiheessa ymmärrät olevasi
äiti
Selite:
Äitiys \o/
Nautin siitä kaikesta huolimatta <3
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi