Yksinkertaisesti
lasilapsen hauraan läpikuultavat
tunteet särkyvät siinä missä posliiniastia
särkyy linoleummatolle.
ei se ole sinun surutyösi jäädä
siivoamaan jälkiä pahantekijä
mene pois
kyllä minut joku korjaa talteen.
Suudelmin rakentaa uudelleen.
Selite:
Älä koskaan enää sano sanaakaan
minulle ihmispuoli.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surullisen sirpaleinen tunne runossasi.
Niin särkyvää...
Voimakkaita tunnepurkauksia koskettavassa runossasi.