Vapausmarssi

Runoilija Pathetic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haamusärkyjä ja piirtoheittimen lasisilmä. Ja se penkki nurkassa. Älä lyö.

Kukaan ei lue kuitenkaan.

Olen Lola. ja Hajalla. 
 

Olemassa olemisen äärirajat
piirrettynä vartalolle.
alastomalle väsyneelle.

Huterina mielikuvina
järkkyneessä psyykeessä

nykymaailman aspartaamilla
rikastettu ajatusmaailma hapettaa
myrkyn lailla viattomuuden
vastasyntyneen ensimmäsillä henkäyksillä

onnellinen pariskunta,
vastanaineet, rakastuneet,
suuret suunnitelmat, kolme lasta
ja koko maailma käsissä

velkakierre, epätoivo, väsymys,
tyttären häiriökäytös, huostaanotto,
epäonnistuminen

taistelu, periksiantamattomuus,
kotiinpaluu, voittaminen

Tämä maailma ei meitä lannista,
ei minua eikä sinua, kunhan pidämme yhtä,
olemme voittamattomia
tämän kaiken yläpuolella

silti nöyriä.

Selite: 
kolmen runon yhdistelmä, jotka halusin pitää yhtenäisenä, omistan tämän isälleni, joka on taistelija.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot