Silmälasieni linssit täyttyvät pyöreistä pisaranmuistoista, en näe kohta tietä
Samentuu etääntyy usvaantuu maailma
kengät kastuvat.
Miksi et tule ja kuivaa poskiani,
sano että riitän sinulle.
Selite:
Viime syksyn runo.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi