irtipäästämisen tuska
repii minut riekaleiksi
hauras sydämeni itkee
sieluni puristuu kasaan
murenee
silti
joku sisälläni iloitsee
vapaudesta
uudesta mahdollisuudesta
elää ja nauttia
tulla rakastetuksi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kauniisti vapaudesta