totta helvetissä olen katkera
valtasit sydämeni käyttöösi
potkit seiniin reikiä
revit tapetit ja rikoit ikkunat
yritit piilottaa seinät kauniiden taulujen taakse
vedit kukkaverhot ikkunaan
ei edes pienet pintaremontit
vaurioita korjanneet
kestää hetki
ennenkuin se kunnostetaan
ennen kun sinne voi muuttaa toinen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi