Pakenemme asioita sisinpäämme
Siihen hauraaseen ihmisvartalon sokkelikkoon
Kaikkein pimimpään nurkkaan hautaamme ajatuksemme
Maailmamme tuhonnut on ajattelukykymme
Luulemme sen suojaavan meitä ja lähimmäisiämme
Ohut kuoremme valonkin läpi päästää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi