Miten siihen seuraan eksyinkään
Kaikkien niiden "ystävien" luo
Kuolleiden kasvojen
Kidutettujen ruumiiden
Käpertyisin syliisi
Olisin aina luonasi
Vaan jo liian myöhä on
En jäänyt odottamaan
Miksen ajatellut sinua silloin
Nyt voin iäisyydessä sitä katua
Katsoa murtuneita kyyneleitäsi
Tietäen ja tunteen tuskasi jonka tuotin
Mitä jätinkään sinulle
Jäljet lumessa muistettavat
Kunnes lumi on ne peittänevä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea! Ei tästä voi sanoa pahasti! Suosikki ->