Höh, tyhmää

Runoilija Sverfi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taas yksi päähänpisto lisää. Olisin kiitollinen myös kritiikistä. Musiikkia tulee kuunneltua erittäin paljon. Musiikin kautta syntyvät suurin osa teksteistäni.

Lifelong learning

 

miksi tuntea itsensä tyhmäksi
kun pelkkä silmiin katsominenkin riittää

miksi olla pelkuri
kuka sen on määrännyt
ketä se muka kaunistaa

miksi tehdä asioista niin vaikeita
kun on kerrankin mahdollisuus valita

Selite: 
jatkoa seuraa...
Kategoria: 
 

Kommentit

monitasoinen ja jokaisella lukukerralla onnistun tulkitsemaan tämän ihan eritavoin :)
runo on upeasti kirjoitettu, ihailen taitoasi.

 

Käyttäjän kaikki runot