ruusuilla tanssimista

Runoilija s4r4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006
Viimeksi paikalla: 18.7.2017 0:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä pelkää virheitä,
pelkää virheettömyyttä.
Älä pelkää tunteita,
pelkää tunteettomuutta. 

kirjoitan,
en tiedä miten. 
Kirjoitan,
tunteeni ja ajatukseni. 
Kirjoitan,
jotta saan voimaa. 


 
 

Rakkaus on ruusuilla tanssimista.

Ero susta pistelee,
kuin ruusun piikit.

Aika kanssasi pehmeää,
kuin ruusun terälehdet.

Selite: 
jaa a yön yksinäisinä hetkin.....
Kategoria: 
 

Kommentit

Yön yksinäisinä hetkinä jatukset syntyvät
ja tulee niitä parhaimia runoja *~

 

Käyttäjän kaikki runot