kesä.

Runoilija s4r4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2006
Viimeksi paikalla: 18.7.2017 0:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä pelkää virheitä,
pelkää virheettömyyttä.
Älä pelkää tunteita,
pelkää tunteettomuutta. 

kirjoitan,
en tiedä miten. 
Kirjoitan,
tunteeni ja ajatukseni. 
Kirjoitan,
jotta saan voimaa. 


 
 

ihmiset sanovat rakastavansa kesää,
todellisuudessa he rakastavat aurinkoa
auringon mennessä pilveen,
kaikki ovat surullisia.

sinä olet minun aurinkoni,
rakastan sinua.

jos en näe sinua,
olen surullinen
eikä mikään tunnu miltään.

aurinkoni
tule esiin valaise mieleni
jaa lämpösi kanssani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kesä on parasta aikaa satoi tai paistoi.
 

Käyttäjän kaikki runot